tirsdag den 4. september 2012

Pandekager med tunfyld



Pandekagedej: (2 stk.)
1 æg
1 dl kærnemælk
30 g mel
et nip salt

1 tsk DDV plante 70 til stegning

Tunfyld:
60g tun i vand
63g DDV yogurt 7%
100g fintrevne gulerødder
1 bundt dild - el. tørret dild fra brev kan bruges
salt og peber
2 salatblade til 1 til hver pandekage

tilbehør : salat og tomater

Pisk alle ingredienser til pandekagedejen sammen og lad dejen hvile lidt.
Fordel dejen til 2 pandekager og steg dem i fedtstoffet på panden.

Kom tun og yogurt i en skål og mos det godt sammen. Vend de revne gulerødder og klippet dild i.
Smag til med salt og peber. fordel tunfyldet ovenpå et salatblad der er lagt ovenpå en pandekage og rul sammen.

Server pandekagerne med salat og lidt tomater.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar