lørdag den 25. august 2012

Nachos med quacamole


60g tortillapandekage
50g cheddarost (max 45%)
lidt paprika

Guacamole
½ avocado
63g DDV yoghurt
½ fed hvidløg
citronsaft
lidt tabasco
salt og peber

tomater
agurk
grøn salat

Fra BOG: Spis dig sund: Æg, Mælk og Ost

Dette er mest beregnet som en FROKOST - men i utide - kan vi måske lige lave en lille portion som
et snack aftenhygge - istedet for det originale.....

Skær tortillaen i små trekanter og læg dem på bagepapir på en bageplade.
Riv Cheddarosten fint og drys den på trekanterne. Krydr med lidt paprika og bag
de mexicanske nachos i en varm ovn ved 250% til osten er smeltet og de er gyldne.

Mos avokadoen med yoghurt og smag til med presset hvidløg, citronsaft, lidt tabasco, salt og peber.

Serve de varme nachos med guacamolen og en salat af tomater, agurk og grøn salat.

Tips: Der kan kommes tomater i guacamolen.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar