fredag den 17. august 2012

Laksekebab med rissalat

Tillæg : Alt for Damerne 32/12 - Slank i en fart - skru op for forbrændingen.

Laksekebab
120g laks (170g hvis man ikke er vildt på kur)
25g cherrytomater
25g rødløg
25g ketjap manis
2 spsk. limesaft
Skær laksen i store stykker.
Træk dem på 1 el. 2 grillspyd med skiftevis tomater og løg i kvarte skiver.
Rør soja og limesaft og pensl spydene  og grill dem.

Rissalat -  rigtig god og frisk salat
75g forårsløg
75g peberfrugt
1/2 mango
75g tilberedte ris
1 tsk sesamolie
limesaft
Skær forårsløg, peberfrugt og mango i små tern.
Vend dem med de afkølede tilberedte ris.
Tilsæt hakket persille el. koriander sesamolie og limesaft og vend det i salaten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar