mandag den 20. februar 2012

Boller i karry de luxe


DDV- bog: UNG & Slank

170g hk.kylling,
3 tsk mel,
30g hk.løg,
salt og peber,
ca ½dl vand
Rør kød, løg, mel og salt og peber og evt. lidt vand sammen.Bring vand i
kog og form farsen til boller med en ske og lad dem koge til de stiger til vejrs
i vandet.
De tages op med en hulske.

Karrysauce :
200g fintsnittet hvidkål,
50g hakket løg,
2 dl. skummetmælk,
½ grøntsagsterning,
3 tsk. mel,
karry - evt ½ stort æble i tern,
10-15g olie

Svits løget kort, tilsæt æbletern og Karry rør rundt og så mel og lidt vand og herefter når der er styr på gryden tilsættes mælken og hvidkålen - det hele koger i ca 10 minutter og tilsæt nu kødbollerne.

Herefter kan man koge lidt ris - man må få en portion på 75g kogt ris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar