Jeg laver mad efter De Danske Vægtkonsulenter - og det er nem mad - SIMPLE FOOD - og det smager fantatisk. ( alle opskrifter er til 1 PERSON )
mandag den 20. februar 2012
Boller i karry de luxe
DDV- bog: UNG & Slank
170g hk.kylling,
3 tsk mel,
30g hk.løg,
salt og peber,
ca ½dl vand
Rør kød, løg, mel og salt og peber og evt. lidt vand sammen.Bring vand i
kog og form farsen til boller med en ske og lad dem koge til de stiger til vejrs
i vandet.
De tages op med en hulske.
Karrysauce :
200g fintsnittet hvidkål,
50g hakket løg,
2 dl. skummetmælk,
½ grøntsagsterning,
3 tsk. mel,
karry - evt ½ stort æble i tern,
10-15g olie
Svits løget kort, tilsæt æbletern og Karry rør rundt og så mel og lidt vand og herefter når der er styr på gryden tilsættes mælken og hvidkålen - det hele koger i ca 10 minutter og tilsæt nu kødbollerne.
Herefter kan man koge lidt ris - man må få en portion på 75g kogt ris.
Etiketter:
Aften Kylling - kødgrp 2
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar