tirsdag den 17. april 2012

Skinkeschnitzel i fad m/tomater


Tillæg Familiejournalen 1/2005

170g Skinkeschnitzel 
1tsk olie til stegning
100g Forårsløg
50g Squash i tern
100g flåede tomater
3-4 tsk balsamicoeddike
1 fed presset hvidløg
3 spsk hk frisk basilikum
- salt og peber -
 75g tomater i skiver.

Tilbehør: 75g kogt ris
Brun Kødet på panden i olie og læg det herefter i et ovnfast fad.
Svits løg og squash på panden og tilsæt de flåede tomater og balsamicoeddiken og kog det op.
Kom hvidløg og basilikum i blandingen og krydr med salt og peber.
Læg tomatskiverne ovenpå koteletterne og hæld saucen ud over retten.
Sæt fadet i en varm ovn og bag retten i ca 20 min. ved 180 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar