Tillæg Familiejournalen : 41/2009
60g færdig pizzadej
50g løg
1 fed hvidløg
50g rød peber
1 tsk olie til stegning
60g hk. oksekød
1/4 tsk kanel
1/4 tsk chilipulver
3 spsk. hk. persille
salt og peber
Tilbehør : en lille salat.
Snit løg, hvidløg og peber så fint som muligt.
Varm en pande op med olien og steg grønsagerne til de lige har taget farve.
Tilsæt oksekødet og svits under omrøring til alt kødet er delt fra hinanden.
krydr med kanel, chili og persille samt salt og peber.
Rul dejen ud til en stor cirkel.
Fordel kødblandingen på halvdelen af dejen, fold sammen og lim dem sammen med lidt vand og pres ned med en gaffel rundt i kanten.
Læg calzonen på en bageplade med bagepapir og bag den i ovnen ved 200 grader til den er gylden.
Server en salat til calzonen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar