min egen opskrift
170g Torskefilet finthakket
20g løg finthakket
1spsk kapers
1spsk purløg klippet
15g mel
salt og peber
Det hele røres sammen og der formes til 3-4 fiskefrikadeller af portionen - Bages i ovnen ved 200 grader i 25 min.
Grøntsager på panden
100g Gulerod
100g Porre
75g Selleri
Skær Selleri i små tern, Gulerod i skiver og porrer også i skiver- Det hele svitses på panden i 20 min tid. Start med selleri og gulerod og derefter porrer.
170g Torskefilet finthakket
20g løg finthakket
1spsk kapers
1spsk purløg klippet
15g mel
salt og peber
Det hele røres sammen og der formes til 3-4 fiskefrikadeller af portionen - Bages i ovnen ved 200 grader i 25 min.
Grøntsager på panden
100g Gulerod
100g Porre
75g Selleri
Skær Selleri i små tern, Gulerod i skiver og porrer også i skiver- Det hele svitses på panden i 20 min tid. Start med selleri og gulerod og derefter porrer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar