Tillæg Familiejournalen : 10/2005
Aspargesmousse:
150g kogte grønne asparges
25g finthk. løg
1 æg
25g DDV yoghurt
salt og peber
Hjertesalat
60g Rejer
Citronskive
klippet dild
30g Brød
Blend de grønne asparges sammen med løg.
Kom æg og yoghurt ned i massen og krydr med salt og peber.
Hæld massen i en lille ovnfast skål og bag den i en varm ovn i ca 30 min v/ 180 grader.
Tages ud og sættes til afkøling.
Ved servering anrettes aspargesmoussen på hjertesalaten og rejerne drysses ovenpå.
Pynt med klippet dild og citronbåd.
Spis 30g brød til.
Aspargesmousse:
150g kogte grønne asparges
25g finthk. løg
1 æg
25g DDV yoghurt
salt og peber
Hjertesalat
60g Rejer
Citronskive
klippet dild
30g Brød
Blend de grønne asparges sammen med løg.
Kom æg og yoghurt ned i massen og krydr med salt og peber.
Hæld massen i en lille ovnfast skål og bag den i en varm ovn i ca 30 min v/ 180 grader.
Tages ud og sættes til afkøling.
Ved servering anrettes aspargesmoussen på hjertesalaten og rejerne drysses ovenpå.
Pynt med klippet dild og citronbåd.
Spis 30g brød til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar