mandag den 20. februar 2012

Kalvepate med grønne oliven og stegte svampe


DDV-bog : Frokoster - Sund & Slank året rundt

60g kalvelever
60g kalvekød
100g kogt mosede kartoffel
30g let mayonaise
25g hakkede løg
1 fed hakket hvidløg
30g grønne oliven med rød paprikaca
2 tsk friskhk. timian el. 1 tsk. tørret
salt og peber
200g svampe
5g DDV plante 70 til stegning
hk. persille
30 g brød
50g syltede rødbeder
Kom lever og kalvekød i foodprocessor og kør det rundt - tilsæt resten og kør det hele godt
rundt.
Kom blandingen i en patéform el. lign evt. foret med bagepapir og
stil det i ovnen på en bageplade med vand i bunden.Bag ved 200 grader i 50
minutter til pateen føles fast.
Lad pateen køle af.Rens svampene og rist dem på en pande med fedtstoffet og krydr med salt og
peber.
Server pateen med de stegte svampe, rødbeder og et godt stykke rugbrød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar