Jeg laver mad efter De Danske Vægtkonsulenter - og det er nem mad - SIMPLE FOOD - og det smager fantatisk. ( alle opskrifter er til 1 PERSON )
tirsdag den 4. september 2012
Provence Fisk
170g Langefilet -23/8-12(lyssejfilet kan også bruges)
170g Filet Royal af MSC Mørksej - 20/9-12
Grøntsagssauce:
100g rødløg i skiver
100g aubergine i tern
1 fed hvidløg hakket
1 tsk olie til stegning
100g flåede tomater
hakket persille
1 spsk kapers
citronsaft
salt og peber
Tilbehør: 75g ris
Varm olien på panden og svits rødløg og hvidløg. Tilsæt derefter aubergine og dåsetomater og lad grøntsagerne stege i ca 10 min.
Tilsæt herefter persillen og kapers citronsaft - smag til med salt og peber.
Læg fisken i et ovnfast fad og læg grøntssagssaucen over. Bag retten ved 200 grader i ca 20 min.
Server med 75g ris
Etiketter:
Aften - FISK
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar