tirsdag den 4. september 2012

Provence Fisk


170g Langefilet -23/8-12(lyssejfilet kan også bruges)
170g Filet Royal af MSC Mørksej - 20/9-12

Grøntsagssauce:
100g rødløg i skiver
100g aubergine i tern
1 fed hvidløg hakket
1 tsk olie til stegning
100g flåede tomater
hakket persille
1 spsk kapers
citronsaft
salt og peber

Tilbehør:  75g ris

Varm olien på panden og svits rødløg og hvidløg. Tilsæt derefter aubergine og dåsetomater og lad grøntsagerne stege i ca 10 min.

Tilsæt herefter persillen og kapers citronsaft - smag til med salt og peber.

Læg  fisken i et ovnfast fad og læg grøntssagssaucen over. Bag retten ved 200 grader i ca 20 min.

Server med 75g ris  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar