fredag den 28. juni 2013

Fyldt laks m/Fennikelsalat

Kilde: Spis dig sund i Fisk

Fyldt Laks
ca 120g laks
30g DDV yoghurt el. Skyr
20g rødløg
dild og purløg
salt og peber

Skær et snit i laksen ned til skindet på den lange led ikke helt ud til enderne.

Heri lægges yoghurtblandingen - der er rørt sammen først...

Kilde: Low Carb - flere proteiner & færre kulhydrater (DDV)

Fennikelsalat
2 små fennikel (afhængig af størrelse)
ca 1 bdt forårsløg
1 æble

Fennikel snittes i meget fine skiver.
Forårsløg snittes også i skiver
Æblet snittes også i tynde skiver.

Start med at svitse fennikelen i olie og lige inden servering lægges forårsløg og æbler på og det hele
røres rundt og står 1-2 min. og det er klart.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar