Dej
100g smør
150g Sukker
100g brun farin
1 tsk vaniliesukker
2 tsk kanel
1 æg
150 g hvedemel
1 spsk Majsstivelse
1/2 tsk natron
1/2 tsk salt
Smelt smørret og sæt det til side.
Pisk sukker, brun farin, vaniliesukker, kanel og smeltet smør sammen i en skål med en elpisker
tilsæt æg og pisk igen.
Bland mel , majsstivelse natron og salt og rør det i dejen til den er ensartet og uden små klumper af mel.
Sæt dejen på køl.
Kanelsukker:
1 1/2dl sukker
2 spsk kanel
bland sukker og kanel sammen i en dyb tallerken.
Sæt ovnen på 180 grader - Form runde kugler af cookiedejen på størrelse med en valdnød og rul dem i kanelsukkeret
Gem resten af kanelsukkeret til drys .
Fordel kuglerne på bageplader med bagepapir med god afstand imellem kagerne
Giv kuglerne et let tryk - Bag kagerne i ca. 10 minutter pr. plade til de er gyldne, men stadig bløde i midten. Afkøl dem på bagepladen et par minutter og flyt dem herefter over på en rist, hvor de afkøler helt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar