1 løg
1 AUBERGINE
1 bk champignon
2 tsk flydende fedstof
1 hvisløg
400 g hk oksekød
1 ds flåede tomater
1 lill dåse koncentreret tomatpure
1 tsk oregano
1 tsk tørret basilikum
1 tsk salt
peber
Sauce
300 g hytteost
3 æg
½ tsk salt
peber
revet muskatnød
Løget hakkes fint
Auberginen skæres i små tern
Champignon skæres i skiver
Fedtstoffet smeltes og løgene svitses et par minutter
Champignon og Auberginen tilsættes og svitses ved høj varme til det er til det meste af væsken er fordampet.
Oksekødet og presset hvidløg tilsættes og brunes
Flåede tomater tomatpure oregano - basilikum salt og peber tilsættes og kødsaucen koges igennme i ca 5 min.
SAUCE
Hytteost piskes sammen med æg salt og peber og muskatnød
---------------------
Der lægges et lag kødsauce i et smurt ovnfast fad
Ovenpå lægges lasagneplader og et lag sauce Der fortsættes indtil ingredienser er grugt.
Revet ost drysse over retten
*Der Bages ved 200 grader i ca 25 min. på miderste rille.
Skal trække i 5 min og serveres- evt med lidt salat og brød til
Ingen kommentarer:
Send en kommentar